Арендаторам

Вперше в Україні покупцеві безпосередньо в магазині надана можливість побачити своїми очима весь технологічний процес виробництва копченостей. Більш того, покупець може не тільки спостерігати, а й відчувати аромати щойно приготованих копченостей.
 
Однією з найцікавіших інновацій в NOVUS є відкриття власної коптильні для м'яса і риби в гіпермаркеті на проспекті Бажана, 8.
 
Для цієї мети були придбані дві коптильні - м'ясна і рибна. Обидві коптильні працюють за технологією гарячого копчення, з використанням натурального диму від деревної тирси. Копчення відбувається за рахунок спалювання трісок суміші вільхи і дуба у співвідношенні 90% і 10%. При цьому температура копчення досягає 1000 С, а вологість - близько 99%.
Особливістю продуктів горячего копчення є соковитий, насичений смак з димним ароматом і блискучою поверхнею. При копченні збільшуються терміни реалізації у зв'язку з тим, що в продукт разом з димом потрапляють фенольні та органічні кислоти, які  вбивають бактерії.
 
Вперше в Україні покупцеві безпосередньо в магазині надана можливість побачити своїми очима весь технологічний процес виробництва копченостей. Більш того, покупець може не тільки спостерігати, а й відчувати аромати щойно приготованих копченостей.
Яндекс.Метрика